Billig fly
FlyHoteller  
Sammenlign flygninger

Hvem vi leter hos:

Billig-Fly.no - Om oss

Dette er vi...

Billig Fly er en kraftig og avansert søkemotor for fly og hotell som søker alle de viktigste reisenettstedene i Norge.

Billig Fly finner de beste tilbudene som finnes på Internett, fra over hundre ulike nettsteder.

Med bare ett klikk finner Billig Fly de beste billettprisene fra både lavprisselskaper, tradisjonelle flyselskaper og reisebyråer.

Alle nettstedene vi søker er drevet av etablerte, kjente selskaper med garantiordninger.

Billig Flys tjenester er fullstendig gratis, og prisene du ser er nøyaktig de samme som på leverandørens egen nettside.

Billig Fly legger ikke til ett øre på de prisene du finner på vårt nettsted.

Billig Fly streber etter, der det er mulig, å vise deg sluttpriser uten skjulte utgifter som flyplassavgifter, gebyrer, drivstofftillegg osv.

Fordelen med Billig Fly er at du bare trenger å foreta ett søk for å finne alle tilgjengelige alternativer for en spesiell reiserute.

I løpet av sekunder finner Billig Fly det som vanligvis ville ta deg flere timer å finne, og dermed sparer du både tid og penger.


Billig Fly omfatter alt det siste i datateknologi og er bygd opp rundt deg, brukeren.


Dette er vi ikke...

Billig Fly er ikke et reisebyrå, men et møtested mellom de som ønsker å kjøpe og de som ønsker å selge overnatting og billetter.

Billig Fly selger ikke noe.

Billig Fly samler alle tilbud og priser tilgjengelige fra alle reiseoperatører og flyselskaper og viser dem på ett sted. Du blir så sendt videre til disse selskapenes nettsted, slik at du kan gjøre de bestillingene du ønsker.

Vår nettside inneholder ikke noen støtende eller irriterende reklame (pop-up-vinduer, bannere o.l.).


Dette gjør oss spesielle...

Billig Fly har gjort betydelige investeringer i ny data- og netteknologi, og det betyr at du kan utføre meget avanserte søk.

Billig Fly har mange unike funksjoner som hjelper deg å finne den beste løsningen når du skal organisere en reise.

Billettfinneren på Billig Fly gjør at du kan dra nytte av jobben som tusenvis av andre brukere allerede har gjort.

Våre kraftige servere lagrer flere hundre tusen tidligere søk, slik at du med et øyekast kan finne de beste tilbudene på markedet.

Hvis du er fleksibel med hensyn til utreise- og hjemreisedato, viser Billig Fly i et enkelt månedsdiagram den beste prisen funnet for hver enkelt dag, slik at du raskt ser hvilke dager det er billigst å reise.

Billig Fly lar deg oppdatere prisene funnet av tidligere brukere med ett enkelt klikk.

Ved hjelp av de avanserte filterne på nettstedet kan du finne de reisene som oppfyller dine krav på beste måte.

Du kan avgrense søket med avgangstid og ankomsttid, pris, operatør og til og med avstand fra flyplassene rundt reisemålet ditt.

Verktøyet “Sammenligning med andre transportmidler” gjør det mulig for deg å sammenligne prisene for ulike transportmidler på samme reiserute, slik at du ser om det er billigst å reise med tog, fly, buss eller ferge.

Billig Fly har integrert et kraftig kartverktøy i søkemotoren, slik at du kan se alle flyplasser innenfor en radius på 150 km fra ditt avreise- eller ankomststed.

Med dette kartet kan du søke fra ulike flyplasser for å undersøke om det finnes en billigere alternativ rute som du kan fullføre reisen med.

Med kartene i verktøyet "Sammenligning med andre transportmidler" kan du også se hvor buss- og togstasjoner, fergeterminaler og flyplasser befinner seg.

På Billig Fly finner du også en dynamisk navnesøker. Når du skriver inn navnet på en lite kjent by, viser den deg på kartet hva som er den nærmeste flyplassen.

Billig Fly husker dine siste søk, slik at når du kommer tilbake til nettstedet vårt, trenger du bare å klikke på oppdateringsknappen for å se de siste tilbudene for disse søkene.

Billig Fly lar deg skrive ut den fullstendige listen til ethvert søk, slik at du kan spare den for fremtidige behov.

Sponsede lenker