Billig fly
FlyHoteller  
Sammenlign flygninger
Fra: 
Til: 
Utreisedato:
Hjemreisedato: 
Valuta:
Voksne:
Barn:
Spedbarn:
Hvem vi leter hos:

Spørsmål og svarHva er Billig-Fly.no?

Selger dere billetter?

Koster det noe å bruke Billig-Fly.no?

Hva gjør verktøyet “Sammenlign flygninger”?

Hvordan fungerer verktøyet “Billettfinner”?

Hva gjør verktøyet “Sammenlign med andre transportmidler”?

Hvorfor har jeg funnet en annen pris enn den jeg fant på nettstedet til operatøren?


Hva er Billig-Fly.no?

Billig Fly er en kraftig og avansert søkemotor for fly og hotell, som søker gjennom de viktigste reisenettstedene i Norge. Billig Fly finner de beste tilbudene på Internett fra over hundre ulike nettsteder. Med bare ett klikk finner Billig Fly de beste prisene som er tilgjengelig, både fra lavprisselskaper, tradisjonelle flyselskaper og reisebyråer. Fordelen med Billig Fly er at du bare trenger å foreta ett søk for å finne alle tilgjengelige alternativer for en spesiell reiserute. I løpet av sekunder finner Billig Fly det som vanligvis ville ta deg flere timer å finne, og dermed sparer du både tid og penger.

Selger dere billetter?

Billig Fly selger ikke noe. Billig Fly er ikke et reisebyrå, men et møtested mellom de som ønsker å kjøpe og de som ønsker å selge reiser og billetter. Billig Fly samler tilbud og priser tilgjengelig fra alle reiseoperatører og flyselskaper og viser dem på ett sted. Du blir så sendt videre til disse selskapenes nettsted, slik at du kan gjøre de reservasjonene du ønsker. Vi tar ikke noe som helst provisjon eller gebyr. Så snart du har sammenlignet tilbudene og bestemt hvilket som passer best for deg, vil den aktuelle reisebedriften behandle bookingen og kjøpet.

Koster det noe å bruke Billig-Fly.no?

Billig Fly er gratis å bruke, og prisene vi viser er nøyaktig de samme som vises på nettstedene til de aktuelle selskapene. Alle kjøpsavtaler som inngås er med den opprinnelige selgeren til nøyaktig samme pris som på deres eget nettsted. Billig Fly legger ikke til ett øre på noen pris du finner på nettstedet vårt.

Hva gjør verktøyet “Sammenlign flygninger”?

Billig Fly sender ditt søk til vår kraftige database med reiseinformasjon, deretter samler vi den informasjonen du trenger og presenterer den på én enkelt side. Dermed kan du sammenligne priser og velge den løsningen som passer deg best. Når du velger en flygning eller et hotell, gir vi deg en direkte lenke til operatørens eget nettsted, der du fullfører bestillingen.

Hvordan fungerer verktøyet “Billettfinner”?

Billettfinneren på Billig Fly gjør at du kan dra nytte av jobben som tusenvis av andre brukere allerede har gjort. Våre nettservere lagrer flere hundre tusen tidligere søk, slik at du med et øyekast kan finne de beste tilbudene på markedet. Hvis du er fleksibel med hensyn til utreise- og hjemreisedato, viser Billig Fly i et enkelt månedsdiagram den beste prisen funnet for hver enkelt dag, slik at du raskt ser hvilke dager det er billigst å reise. Billig Fly lar deg så oppdatere prisene funnet av tidligere brukere med ett enkelt klikk. Det er viktig å merke seg at Billettfinneren ikke søker etter billettpriser i sanntid, til forskjell fra Sammenlign flygninger. Du får presentert tidligere søk, og de må så oppdateres for at du skal se gjeldende pris.

Hva gjør verktøyet “Sammenlign med andre transportmidler”?

Hvis du klikker på Billig Flys verktøy "Sammenlign med andre transportmidler", kan du sammenligne prisene for ulike transportmidler på samme reiserute.

Hvorfor har jeg funnet en annen pris enn den jeg fant på nettstedet til operatøren?

Billig Fly søker gjennom sidene til operatører på samme måte som andre søkemotorer leter på nettet. Prisene vi viser er korrekte på det tidspunkt vi kontakter flyselskapet eller operatøren, men dessverre endrer prisene på reiser seg raskt, særlig når det nærmer seg datoen for avreise eller innsjekking. Selv om vi gjør vårt ytterste for å sikre at de prisene og den informasjonen vi viser er korrekt, kan en endring i strukturen på operatørens nettside innimellom føre til en midlertidig feil i pris- og informasjonsflyten. Dersom du finner forskjeller mellom prisene vist på Billig Fly og de som er oppgitt på operatørens offisielle nettsted, setter vi pris på at du forteller oss om det.

Sponsede lenker