Billig fly
FlyHoteller  
Sammenlign flygninger
Fra: 
Til: 
Utreisedato:
Hjemreisedato: 
Valuta:
Voksne:
Barn:
Spedbarn:
Hvem vi leter hos:

PERSONVERNERKLÆRING

Billig-Fly.no webtjenester

1. Generell informasjon

Formålet med denne personvernerklæringen er å beskrive hvordan vi behandler dine personopplysninger, hvilke personopplysninger vi samler inn, hvordan opplysningene blir brukt og hvem opplysningene deles med. I tillegg informerer vi deg om hvordan du kan kontrollere behandlingen av personopplysningene dine.

Vi tilbyr en uavhengig webtjeneste, en søkemotor som hjelper deg med å finne og sammenligne flyreiser, hoteller, andre reiseprodukter og relaterte webtjenester. Denne personvernerklæringen gjelder for brukere av våre nettsider (heretter "du/deg").

Personopplysninger refererer til opplysninger som gjør det mulig å identifisere en person direkte eller indirekte som enkeltindivid. Personopplysninger inkluderer brukerens Internett-protokoll (IP)-adresse.

2. Behandlingsansvarlig og kontaktinformasjon

Stephen Marner
Selskap: Vuelos Baratos Ltd.
Org.nr: NI049515
Adresse:
5-6 Magazine Street,
Derry / Londonderry
BT48 6HJ
Nord-Irland
Storbritannia
E-post: privacy@billig-fly.no

3. Behandling av personopplysninger

Vi samler inn og behandler utelukkende personopplysninger som er relevante og nødvendige for de formål som er beskrevet i denne personvernerklæringen. Du deler personlige opplysninger med oss når du skriver inn opplysninger på vårt nettsted eller bruker nettstedet. Vi samler også inn personopplysninger fra tredjeparter ...

Formål for behandlingen Personopplysninger Oppbevaringstid
Søkemotoren som brukes på nettsiden IP-adresse
Økt-ID
Reiseplanene dine, som søk etter fly og/eller hotell
(ruter, destinasjoner, datoer, antall personer som skal reise, språkvalg, valuta)
12 måneder
Nettstedets ytelse IP-adresse (opplysninger om land)
Operativsystem
Nettleserprogramvare
Skjermoppløsning
12 måneder
Forbedring av tjenestene Nettstedet som henviste deg til oss
Nettstedet du fortsatte til
Opplysninger om brukeradferd (for eksempel klikkinformasjon, dato og klokkeslett en handling ble utført)

Analytics: adferd (besøkte sider, tilbakevendende bruker, fluktfrekvens, konverteringsfrekvens) og
Brukerpreferanser (opprinnelsesland, operativsystem, skjermoppløsning)
12 måneder
Forbedring av innholdet på nettstedet, inkludert personlig tilpasset innhold IP-adresse
Opplysninger om brukeradferd (for eksempel klikkinformasjon, dato og klokkeslett en handling ble utført)

Se vår side om bruk av informasjonskapsler: https://www.billig-fly.no/cookiepolicy.aspx
12 måneder
Distribusjon av personlig tilpasset nyhetsbrev via e-post til abonnenter Abonnementsopplysninger: navn og e-postadresse, ytterligere frivillige opplysninger relatert til adresse og nærmeste flyplass, språk
IP-adresse
Når abonnenten avslutter abonnementet
Kundeservice
Opplysninger i tilbakemeldingsskjema: navn, e-postadresse og kommentarer/forslag (som kan inkludere personopplysninger)
IP-adresse
Dato og tidspunkt
Korrespondanse relatert til tilbakemelding
36 måneder etter at tilbakemeldingsforespørselen er besvart/behandlet
Samle inn nye kontakter
Facebook-meldinger
36 måneder etter at meldingen er mottatt.

Det juridiske grunnlaget for behandling av personopplysninger er vår legitime interesse i å

  • gi brukerne en svært nyttig webtjeneste, gratis,
  • gjøre tjenesten/nettstedet mer brukervennlig for brukerne, og
  • gjøre brukeropplevelsen på tjenesten/nettstedet bedre

og ditt samtykke til å motta nyheter og innhold av interesse relatert til våre tjenester via e-post (elektronisk direkte markedsføring). Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å melde deg av abonnementet på nyhetsbrevet ved å følge instruksjonene i nyhetsbrevet. Alternativt kan du stanse abonnementet ved å bruke avslutt abonnement-funksjonen på nettstedet vårt.

Vi kan også behandle personopplysninger på bakgrunn av juridiske forpliktelser, for eksempel informasjonssikkerhet og forebygging av svindel.

Personopplysningene vi samler inn, oppbevares så lenge det er nødvendig for å oppfylle de formål som er beskrevet i denne personvernerklæringen, med mindre det er nødvendig å oppbevare dem lengre i henhold til lovgiving, eller vi trenger dem for å beskytte våre juridiske rettigheter. Deretter blir personopplysningene slettet innen rimelig tid eller anonymisert.

Sporing og automatisert beslutningsprosess, inkludert profilering

Vi sporer servicebruk og oppførsel på våre nettsider for å utvikle tjenesten og gi deg bedre service og kundeopplevelse. Vi benytter også opplysningene for markedsføringsformål og intern utvikling. Se våre retningslinjer for bruk av informasjonskapsler: https://www.billig-fly.no/cookiepolicy.aspx

4. Hvem vi deler personopplysningene med.

Personopplysningene dine vil være tilgjengelige for alle våre merker, nettsteder, applikasjoner eller selskaper tilknyttet Vuelos Baratos Ltd.

Personopplysninger deles også med partnere og tjenesteleverandører.

Vi deler dine personopplysninger med følgende mottakere:

Mottakerkategorier Mottakere
Viktige partnere, fly, tog, busser, hoteller, bilutleie, flyplasstransport, flyplassparkering, turer og sightseeing, arrangementer, konsertbilletter. Flyselskaper, Reisebyråer, Nettbestilling-leverandører, Hotellkjeder, Hotellbestilling-leverandører, Buss-selskaper, Færgeoperatører, Togbestilling-leverandører, Togselskaper, Leiebilbestilling-leverandører, Leiebilfirmaer, Flyplasstransportoperatører, Flyplassparkeringbestilling-leverandører, Tur- og sightseeingfirmaer, Arrangement- og billettbestilling-leverandører.
En utfyllende liste finner du på vår hjemmeside: https://www.billig-fly.no/airlines.aspx
Affiliate-nettverk Tradedoubler, Zanox, Commission Junction, hasoffers / Tune, Trade tracker, Time One Performance, Webgains, Google Adsense, Doubleclick.
IT/webtjenesteleverandører / partnere
Brukeropplevelse, markedsføring, reklame, inkludert med personlig tilpasset innhold Google maps, Google AdSense, Google Ad Service, Google DoubleClick, Commission Junction
Statistikk og rapporter Google Analytics
Sosiale medier-interaksjon Twitter, Facebook, Google+

Vi samarbeider med og formidler tilbud utelukkende fra anerkjente tredjeparter, men vi anbefaler deg å gjennomgå personvernreglene for disse nettstedene for å forstå deres retningslinjer for innsamling og bruk av opplysningene dine når du klikker på en lenke til et annet nettsted.

Overføring utenfor EU/EØS

Når personopplysninger overføres utenfor EU/EØS, sikres overføringen gjennom overholdelse av juridiske retningslinjer og adekvate sikkerhetstiltak. Følgende mottakere vil kunne behandle opplysninger utenfor EU/EØS:

Mottaker Overføringssikkerhetstiltak
Google Analytics EU-US Privacy Shield
Commission Junction EU-US Privacy Shield
HasOffers/Tune EU-US Privacy Shield
Google Adsense EU-US Privacy Shield
Google Adwords EU-US Privacy Shield

Andre overføringer

I tillegg kan vi dele opplysningene dine i forbindelse med fusjon, salg av eiendeler, eller finansiering eller oppkjøp av hele eller deler av virksomheten vår, og i forbindelse med andre lignende hendelser.

Personlige opplysninger blir også delt med tredjeparter dersom vi er pålagt å gjøre det i henhold til gjeldende lov eller forskrift eller ordre fra kompetente myndigheter, og for å etterforske mulig ulovlig bruk av produktene og tjenestene, samt for å garantere sikkerheten til produktene og tjenestene.

5. Beskyttelse av personopplysninger

Vi forplikter oss til å følge sikkerhetsbestemmelsene i gjeldende databeskyttelsesforskrifter, samt å behandle personopplysninger i samsvar med god behandlingspraksis.

Personlige opplysninger blir beskyttet gjennom adekvate tekniske og organisatoriske tiltak. Vi lagrer informasjonen i sikrede IT-miljøer, som er beskyttet med adekvate sikkerhetsteknikker. Våre ansatte og behandlere som behandler personopplysninger er forpliktet til å holde personopplysningene strengt konfidensielle. Tilgang til personopplysninger blir kun gitt til ansatte som trenger informasjonen for å kunne utføre sine arbeidsoppgaver. Ansatte og behandlere har personlige ID-er og passord.

Vi informerer myndigheter og brukere om databrudd i henhold til gjeldende informasjonssikkerhet- og databeskyttelsesforskrift(er).

6. Dine rettigheter og tilsynsmyndighet

Du har rettighetene som er angitt i gjeldende lovgivning om databeskyttelse.

  • Du har rett til å få bekreftelse på om vi behandler personopplysningene dine.
  • Du har rett til å verifisere og få tilgang til dine personopplysninger og til å kreve at vi sender deg opplysningene skriftlig eller elektronisk
  • Du har rett til å få rettet eventuelle feilaktige eller ufullstendige personopplysninger. Du har også rett til å kreve at vi fjerner opplysningene
  • Du har rett til å overføre personopplysningene du har oppgitt til en annen behandlingsansvarlig (basert på ditt samtykke eller kontraktforhold)
  • Du har rett til å kreve at vi begrenser behandling av dine personopplysninger i samsvar med vilkårene i databeskyttelseslovgivningen
  • Du har rett til å motsette deg behandling av dine personopplysninger til bestemte formål, for eksempel har du rett til å nekte enhver behandling eller overføring av personopplysninger for direkte markedsføringsformål
  • Hvis behandlingen av personopplysningene dine er basert på samtykke fra deg, har du rett til å trekke tilbake samtykket når som helst (tilbaketrekningen påvirker ikke lovligheten av behandling basert på samtykke før det ble trukket tilbake)

Du kan kreve dine rettigheter ved å sende inn en forespørsel ved å bruke kontaktinformasjonen oppført på toppen av denne personvernerklæringen. Etter å ha mottatt all nødvendig informasjon om forespørselen din (inkl. bekreftelse på identitet), vil vi starte behandlingen av forespørselen din. Vi vil gjøre vårt beste for å behandle forespørselen din innen en måned.

Vi kan avvise forespørsler som er urimelig repeterende, overdrevne eller klart misbrukende (åpenbart ubegrunnet).

Hvis du mener at vår behandling av personopplysningene dine ikke er i samsvar med GDPR (EU) 2016/679, har du rett til å sende inn en klage til den lokale databeskyttelsesmyndigheten.

Datatilsynet

Besøksadresse: Tollbugata 3, 0152 Oslo
Postadresse: P.O. Box 8177 Dep., 0152 Oslo
Tel: + 47 22 39 69 00
E-post: postkasse@datatilsynet.no

7. Endringer i denne personvernerklæringen

Vi kan endre denne personvernerklæringen fra tid til annen, når det er nødvendig. Alle endringer vil bli kunngjort på vårt nettsted der vi publiserer denne personvernerklæringen.

Denne personvernerklæringen er kunngjort 23. mai 2018, versjon 2.0

Endringshistorikk

Versjonsnummer Beskrivelse av endring Dato
versjon 2.0 23. mai 2018
Sponsede lenker